Thursday, October 16, 2008

nak hapdet tp xde idea..sbbnya idea itu telah beku sebeku bekunyer..lgpon boring sbb xleh load gegambaran..arrrggggggg.....
semalam tauruz ke'BZ'yan ngan jamuan DeepaRaya kt opis..bz makan xhengat donia..hihihi..berat naik mendadak ocay..alasan sbb RAYA'..jgn xturun blik sudah tapikan ntah naper la pewut neh Xpnah ngerti kenyang,adoila..harus bertambah kegumukan & keberatan.. jenuh nak turunkan balik...

Friday, October 10, 2008

Semalam blik koja ujan lebat bangett so lpas amik Jr kat Nursery tauruz ingat nk blik lew tp dh suku pjlanan xjadi blik disbbkan ketidaksabaran dgn kdaan jln jem giler..lgipon tauruz passby pasa tani kt Angsana Hilir lg leww bertambah2 ke'jem'annya,lastly terus melencong masuk Tesco..lepak b2 ngan Jr kt Kluang Station pekena Teh Tarik ngan Roti bakar..fuhhh..delicious sungguh,gaknyer kesedapan yg melampau tu pasai perut tgh lapo n sujuk2 memg lagi terasa kelaparannyer dan terserlah la betapa lahapnyer me n Jr makan berduaan sambil nyanyi lagu 'Berdua denganMu'..hehe..xdela sampai camgitu..isshhhh malu kat owg...;p
selepas mengerjakan Roti bakar niat hati tu sajer la nak jenjalan then nak beli margerin n honey syrup,tetapiikannnnn..u'ols musti xcaya pe yg tauruz beli..totally lari dr tajuk ocay...cuba teka..tekala..cubalaaa...wkakaaaa..tauruz telah terbeli(terbeli katernyer)DVD player ocay(but yg sempoi nyer la..)..haaa..xcaya kannn..memg xde kena mengena ngan niat sbnar,tp margerin 'N' honey tu tetp beli gak buat syarat...huhuhu..kesimpulannya nyesal singgah Tesco!!Jr siap bg pesanan penaja.."alaa beli jer mama,tapi jgn guna duit raya awin plak k.."

P/S : giler meroyan kt opis neh still xleh load gak..mencikkk nyerr!

Wednesday, October 8, 2008

Baru jer mention nak MC ari senin tu..tup,tup,balik keja dah start sok,sek,sok,sek..kena flu and badan sakit2..so..pe lagi khan MC ler jawab nyer...masa kt klinik bertambah2 la jadi xsihat sbb punyala ramai owg sakit termasukla bebudak..adoila..dkt sejam gak la nunggu nak jumpa doc..
ari ni ok la sket..still memproses cendoi tp x se'havoc smlm..;p
u'ols pon take care tau..musim owg sakit ni..
kengkawan yg nak nengok gambo rayer ,memg ada tp xbyk ler...tp kt cini still xleh load rr..nt klu ok tauruz tepek yer..chiaowww..

Monday, October 6, 2008

Hi ol's...amcam coti rayer..?musti sonot bangett..manyak ker dpt duit rya..;p..tauruz rayer pertama konvoi reramai ngan sedara mara g area2 KL jerla..paling jauh pon kt Putrajaya jer..ksian kan..lpas tu ari ke2 d'ols berkonvoi plak g Klang tauruz xdela nak ngikut..
ni dh back to normal life la khan..huhuhu..pepagi masuk opis klu ikut ati mau dah amik MC..hehehe..tp yerla kan atas rasa semangat juang yg tinggi gagahkan jugak la g opis....ni duk la ngadap PC..tauruz nak load gambo xleh lagi so, nanti la dulu..