Thursday, February 26, 2009

Finally....

Sometime tauruz mcm susah nak percaya yg ati tauruz neh dh terbuka tuk insan yg bernama lelaki,even memang tauruz pernah rapat n berkawan with guy....but..after 8years..finally tauruz decide tuk mengubah segala2nya,si 'Dia' menjadi pilihan...Semoga Jr semakin ceria menerima Papa baru dlm kamus hidup nyer...lg beberapa hari secara rasmi tauruz akan menjadi isteri kpd seorg lelaki yg banyak berkorban utk tauruz n Jr...moga hidup kami diberkati & agarkebahgiaan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat...Amin...

Persiapan & Konvoi...

Sekarang neh tauruz memg Bz tp still ok lg la ada masa rehat sbb persiapan dh slowly wat few month yg lepas...tinggal nak touch up sikit2 jer lagii...Doakan suma berjalan lancar seperti yg diharapkan dan Moga Majlis turuz nt diberkati oleh nya...



P/S..........
U'ol nt klu ada sesapa nak join konvoi boleh ler tunggu w'ols kt Tol Sg Besi...10.30 to 11.00am yer..tgk keta2 th ado reben purple join jer skali ok...


Neh tauruz dh siapkan reben tuk keta2 yg nak konvoi....uikkk..tp naper dlm ni warna purple gelap tu jdik can ala2 biru sket laaa....xceli warna reben tu soft & dark purple


Sepanjang minggu ni punya xtiviti...

G Umah Cik Puan Besor...anto kad...jmpa cik Puan Comey neh smlam..sonot tul main ngan dia...mata dia sgt cantek ok...


Men'touch up brg2 antaran...



itu sajer yg sempat tauruz hapdet yer..jumpa u'ols..take care...

Oh yer..sblom terlupa...klu yg bwk anak2 tu kena la bwk baju2 mandi spare sbb dkt2 area situ ada 'WET WORL & HOTSPRING PEDAS...lepas g majlis tauruz 'bulehla g mandi2 plak yer....Mak Bapak budak jgn pulak pakai bikini jer..tergezut & pengsan tauruz nanti...heheh..

Monday, February 16, 2009

Pengumuman...

Kengkawankuuu..sekaliannn dgn ini Tauruzmama mengumumkan...hmmmm...errr...gulppp...alahaiii malu nyer...u'ols tgklah sendiri yerrr...

Close up sket....

Close up lagiii...

Kengkawanku sekalian dijemput hadir yer pd majlis Tauruz yg sederhana...7 March 2009 (Saturday)dialamat No 358,jln DDP 1/1C Tmn Desa Permai,714000 Pedas N9....(haruss tulisan purple yer..sbb bertemakan soft purple...heheh..)

P/S* jgn lupak tinggalkan jejak kt GUEST BOOK ya kengkawankuuuu!!

Thursday, February 5, 2009

Canteq tak Rose Merah ituuuu...

Tauruz sgt soka bangett ngan gambar Rose ini....tetapi hausss ada 'maksud tersirat' disebalik gegambaran itu yer kengkawan...coba kau coba meneka....;p

To be Con't 2morrow Never Die...termelalut la plakkkkk....

Xtiviti sepanjang minggu neh...

Sepanjang minggu ni sgt mletihkan..byk sgt urusan yg nak dibuat..bebaru ni plak tauruz balik Sabak Bernam dh lebih 15tahun pnah blik sana semenjak arwah Tuk Opah dh xde memg xde sapa lg yg tauruz rapat...sampai kt sana punyalah banyak owg menjual Mentarang tepi jln kitaowg pown pe lagi beli 3kilo-RM 17hengget...u'ols pnah mkn Mentarang ni X ala yg sedara ngan species Lala,kepah,kerah dan yg sewaktu dgnnya...sgt fresh n manis k..mcm tauruz gak yg tgh berdarah manis..upppssssss...terlebeh sudahhh..hehehe...tpkan tauruz lupala nak snap picture dh abis masuk lam pewut baru teringat....tp tauruz nak upload gegambaran sikecik n my mum....sikecik sgt sonot ok..panas terik xhengat...tauruz penat giler drive pegi 3jam lebey..blik 2jam...waduhhhh sgt gegel kakiku...