Thursday, February 26, 2009

Finally....

Sometime tauruz mcm susah nak percaya yg ati tauruz neh dh terbuka tuk insan yg bernama lelaki,even memang tauruz pernah rapat n berkawan with guy....but..after 8years..finally tauruz decide tuk mengubah segala2nya,si 'Dia' menjadi pilihan...Semoga Jr semakin ceria menerima Papa baru dlm kamus hidup nyer...lg beberapa hari secara rasmi tauruz akan menjadi isteri kpd seorg lelaki yg banyak berkorban utk tauruz n Jr...moga hidup kami diberkati & agarkebahgiaan ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat...Amin...

9 comments:

RinaRiz said...

Emma, aku doakan kebahagiaan kau di dunia dan akhirat. Amin.

~ Lady ell ~ said...

alhamdulillah..Ell pn tumpang happy.btw ell dh terima tau invitation card tauruz tu..terima kasih...appreciate sesangat .tengok dulu samada ell dpt dtg atau tidak...

selamat bergelar istri ya..semoga kekal selamanya..n hopefully jr happy nnt boleh tambah family member..

Lily.Lulu said...

congrats sis !!
;)

moga berkekalan hendaknya

rasp said...

sis, i doakan smoga u & jr akan berbahgia hingga ke akhir hayat..

start cuti bila? cuti hanimun brapa lama? enjoy ur life sis! and congrats..

btw, got some bad news laaa...i tak dpt join ur function..sowi ssgt!

hugs & smooocchhh!

mummysyafie said...

selamat pengantin baru mama..semoga berkekalan ke akhir hayat.

Y u Z z 9071 said...

pengantin baru ke..maaf lama x singgah...

anyway..semoga kebahgiaan sentiasa disamping insan insan tersayang

Tny said...

W/pun saya agak ketinggalan & tak berapa tahu cerita...apapun tahniah sis!!!! =)

Nape dh jarang2 update nih? Rindu tau..

TauruzMama said...

>>>>RinaRiz
TQ sbb sudi dtg ari tu..terharu bangett tau....

TauruzMama said...

>>>>LadyELL
Dpt yer kad nyerrr..
mudah2an...jr pown makin epi sokmo heheh...


>>>lily.lulu
TQ yer lalinng..


>>>>Rasp
uwaaaa cedihnyer rasp xdpt dtg...uhukkkk.....


>>>>MummySyafie
TQ mummy...Amin..mudah2an berkekalan...

>>>Yuzz
Ma Kacehhhhh laling..kiter pown xsempat nak nyinggah blog kgkawan...kena block jer tenet

>>>TNY
Tenkiu...tenkiuuu dear...
akak susah hapdet skunk neh coz kena block la tenet kt cini...time lunchjer ok...