Wednesday, April 1, 2009

Majlis Akad Nikah & Doa Selamat

Majlis Akad Nikah telah selamat diadakan pada 1 Mac 2009 (Sun)di Masjid Ar -Rahimah Desa Pandan kemudian Majlis Doa Selamat & Jamuan Makan2 di Dewan Komunity Wanita Desa Pandan....Tauruz sgt ler terharu ramai sedara mara yg hadir pd majlis Doa Selamat ari tu... xsuspect..hihi....tak xpect ramai time tu tp Alhamdulillah ramai dtg berkongsi kegembiraan bersama kami...


Gegambaran masa nikah...


Control...hehe

Baru selamat dinikah kan oleh abg Tauruz....

Mencium tgn hubby...


Mas Kahwin


We 2gether....


Dewan Makan...sgt lapar ocay...


Bergegambaran wit anak2 yatim dari rumah titian kaseh Titiwangsa


Nanti Tauruz hapdet gambo bersanding yer....tcr...

9 comments:

Tny said...

So sweet lah sis & hubby!!! Semoga korang berbahagia selamanya.. aminn..

Amboih.. gmbr kt cup cakes tu cm gmbr kt blog je.. hikhik ;)

rasp said...

wah gorjes lah u sis..
mesti jr gumbira now dah ada daddy..
and bestnya u jamu anak2 yatim tu skali ~ murah rezki u nanti :)
tak sempat nak post lagi lah u hadiah...nanti ek i postkan :)

TauruzMama said...

>>>>TNY
Amin...
Sweet eh..tq..tq...
gambo cupcake tu memg 200% di ciplak dr blog..huhu....

>>>>Rasp
Garjes!?hehe...terperasan lelebih i tau....tenkiu yer laling...
Murah rezki..mudah-mudahan..Amin...
Pasal hadiah tu xper la jgn la susah2...wish&ingatan pown dh cukop la dear...

eLLy said...

hu hu dah ade hubby dah kawan aku nie ;)

Lily.Lulu said...

Alhamdulillah
congrats sis !!

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya

:)

Y u Z z 9071 said...

tahniah sis...

gambar sanding pun ada..

nak tgk nak tgk....

ratna said...

dah lama tak masuk cni.

tahniah.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

TauruzMama said...

>>>Yuzz
nt kiter hapdet gambo sanding keyy


>>>Ratna
Tq laling...

mummysyafie said...

alhamdulilah mama..semua dah selesai kan